Om

Hur vet man att den DJ man väljer till företagets 25-årsjubileum garanterat fyller dansgolvet? Och inte står och spelar sina egna favoriter och vägrar att ta önskningar? Svar: Du läser vidare, för här är mitt bevis.

Det är jag som är DJ Kapten Widar i Linköping

Hej, jag heter Stefan Widar och har ett förflutet som bl a radioprogramledare och musikchef, den som väljer all musik åt alla på kanalen dygnet runt, på Radio Match över Södertälje via Nyköping, Norrköping, Linköping till Tranås. Där jag jobbade mellan 2000-2005 med över 100 000 lyssnare varje vecka. Sommaren 2005 hörde du mig säkert som programledare på RIX FM över hela Sverige. Sedan slutet av 90-talet har jag även snurrat plattor och fyllt dansgolv både i Sverige och utomlands. Från början mest nattklubbar och sedan några år tillbaka mestadels på större företagsarrangemang. Kommer du ihåg torsdagsklubben på Platå? Jag också. Här spenderade jag 100-tals timmar bakom spakarna i ett av DJ-båsen.

Idag anlitar bl a eventbolaget ActiPro mig frekvent. Säg till när du vill ha referenser, mina kunder ställer gärna upp och bekräftar att jag fyller deras dansgolv med igenkänd musik man vill dansa till oavsett typ av publik. Bilden är från den gången då jag värmde upp publiken innan Petter-konserten på Stora Torget i Linköping.

Stefan Widar, fd Stefan Jonasson, DJ i Linköping inför Petters gig på Stora torget

Referenskunder

Under referenser kan du se några av de kunder jag jobbar med. Sidan fyller jag på löpande. Här är några av de bolag jag fyllt dansgolvens firmafester ihop med: Beans Incups vinter-kickoff (Skövde) Mio-butikers januarifest (Norrköping), Cambios julfest i Linköping, Linköpings alla ICA Handlares julfest i SAAB Arena, Elgigantens sommarfest i Jönköping, Svenska Ridsportförbundets gala, Topp 100-galan i Linköping osv.

Anledningen till att man bokar mig som DJ är att jag (45 år) har både örat mot marken för nya hits och samtidigt ett stort bagage av kunskap i musiken från tiden då de som är bjudna på festerna, själva var som hetast på klubbarna. Jag gillar att fånga besökarna och få dem att dansa (om det är målet). Är det ett barhäng som är målet så vill jag hålla dem precis på gränsen till att börja dansa. Då kan det passa att jag slöjdar med mina vinylspelare. Jag är där för gästerna och ingen kvälls musik blir den andra lik. Aldrig.

Stefan Widar som konferencier

Som konferencier har jag mött publiker mellan 14 000 personer ner till enklare moderator-jobb. Här är jag på ett uppdrag ihop med Olivia J Bertsson (Aftonbladet) och Titti Schultz (Sveriges Radio P4) när vi alla modererade Radio-örat-dagen på Wasateatern i Stockholm hösten 2022.

Stefan Widar är konferencier och jobbar gärna ihop med andra över hela Sverige. Här konferencier och moderator i Stockholm.

Ring om du vill att jag presenterar mig närmare eller få telefonnummer till någon av mina referenser. Du når mig på 070-3858348 eller på stefan@judit.se

Alla mina uppdrag fakturerar jag via AB Judit och Söner, 559089-1338. E-faktura, pdf eller papper. Faktura skickar jag efter slutfört uppdrag med 20 dagars betalningsvillkor.

.